Mamas garden

 

Søskentrioen Gryting i Mamas Garden fra Alta, flyttet til Ål i Hallingdal i 1982 og begynte tidlig å synge, både alene og som søskengruppe. Alle tre er i dag etablerte solister i tillegg til oppdragene med søskentrioen.

Ingvild  har bakgrunn fra kor og vært med på flere plateproduksjoner. Etablering, familie og jobb som spesialpedagog har den siste tiden begrenset solistvirksomheten til enkeltoppdrag i bl.a. bryllup og begravelser foruten oppdrag med trioen.

Dag Arnold  har drevet med sang som hobby og deltidsjobb i lang tid. Han har jobbet i NRKs underholdningsavdeling og NrK Akitvum frem til 2009, og arbeider nå ved Heggeli Barnehjem i Oslo ved siden av freelance-oppdrag innenfor TV og eventproduksjon. Han har også koret på flere plateinnspillinger og gjort en rekke koroppdrag for norske og internasjonale artister.

Håvard  jobber som full tids freelance sanger og korist, og har deltatt på en rekke plateinnspillinger. Han har koret for et flertall pop-artister, bl.a Carola, Åge Steen Nilsen, Bill Champlin, Sissel og Ravi og har vært nærmest fast korist i Melodi Grand Prix, nasjonalt og internasjonalt de ti siste årene. I tillegg underviser Håvard i musikk på Gulskogen ungdomsskole i Drammen.

Trioen deltok for øvrig som artist i MGP i 1999.