Blog

Chim is out with the brand new single “Si meg hvorfor”

Si meg hvorfor

Chim’s new song «Si meg hvorfor» is all about the big questions of existence

Drops song number two from the upcoming debut album

Have you ever wondered why the world is the way it is? Or how your life turned out the way it did? This is big questions most of us has thought of at one point or another. However, some of us dwell on them more than others. Chim has not lived a normal life, and with many ups and downs it is probably natural that he has thought about these questions more than the average thirty-year-old. The talented artist and songwriter have still chosen to make the best of it by using his experiences as inspiration. His new song “Si meg hvorfor” (or tell me why) is no exception.

Life isn’t something you can predict; hence, I also pose questions to a lot of things. Most of my life tuned out totally different than what I thought it would fifteen years ago. – Chim

“Si meg hvorfor” is a powerful song that clearly bears the mark of a different everyday life. The track is the second one from Chim’s upcoming album due for release September this year. The driven guy from Skien has also started writing a book to go with the album which is titled “Kongen av inkasso”. As for his previous merits, he has been playlisted on New Music Friday Norway several times, and also been in other playlists such as Ny Pop and Flammer. On Spotify, he has several million streams, and he has played concerts all over the country. Now it is all about that album, and we can´t wait to show you what this talented artist has been working on.

Read more about Chim.

Check out the song here:

 

 

Chim stiller spørsmålstegn ved tilværelsen i låta «Si meg hvorfor»

Slipper låt nummer to fra det kommende debutalbumet

Har du noen gang lurt på hvorfor verden er som den er? Eller hvordan livet ditt ble som det ble? Dette er store spørsmål de fleste har undret seg over fra tid til annen, men som noen kanskje tenker over mer enn andre. Chim har ikke levd et A4 liv, og med mange opp- og nedturer er det kanskje naturlig at han har fundert mer over disse spørsmålene enn gjennomsnittsmannen. Den dyktige artisten og låtskriveren har allikevel valgt å bruke alle disse tankene og problemstillingene som inspirasjon i musikken sin, og hans nye singel «Si meg hvorfor» er intet unntak.

«Livet er ikke noe man kan forutse, og derfor stiller jeg også spørsmålstegn ved mange ting. Det meste i livet mitt ble alt annet enn jeg så for meg at det skulle for 15 år siden», Chim

«Si meg hvorfor» er en sterk låt som tydelig bærer preg av en annerledes hverdag. Sangen er andre singel fra Chims kommende debutalbum som etter planen skal slippes i september i år. Den drevne karen fra Skien har også begynt å skrive på en bok med tittelen «Kongen av inkasso». Når det kommer til hans tidligere bragder, har låtene hans vært listet på New Music Friday Norway flere ganger, og de har vært å finne i lister som for eksempel Ny Pop og Flammer. På Spotify har han flere millioner streams, og han har spilt konserter over hele landet. Nå er det arbeid med albumet som gjelder, og vi klarer nesten ikke vente med å vise dere hva denne talentfulle artisten har jobbet med.