Blog

“Bipopulær” nytt album i Spiras egne signaturstil!

Endelig er Spiras nye album Bipopulær ute på alle strømmetjenester. Signaturen til Spira fortsetter med samme særegne, ærlige og dype tekster.

Steffen “Spira” Falch er en rap-artist , som har stått på scenen med sine egne beats og tekster siden han var 13 år. De siste månedene har han vært travel opptatt med å lage ny musikk, og hver eneste ting han leverer er i en klasse for seg. Denne norske artisten viser til stadig hva han er god for, og at han er godt etablert i det norske musikk-miljøet. Han formidler låtene på egen dialekt, noe som gjør fremførelsen ekstra unik.

“Musikk er terapi, spesielt tekstforfatning” sier han.

Spira har laget mange potensielle hitlåter og tidligere samarbeidet med legender som Onkel P, Jodski, Tommy Tee og Johan Larsson. De to sistnevnte bidrar også på 4 albumet Bipopulær som denne singelen er fra! Hvor også Sirius og Axel Rosen er medvirkende.

På dette albumet har Spira fått med seg mange profesjonelle og flinke musikere, produsenter og medvirkende. Et av hans beste album hittil.

Albumet er ute nå!

Lytt her;