Infinity

Tidenes Norske dance gruppe Infinity er klar for sommeren 2016 med deres nye låt ”Rainbow Sky”, som er et resultat av deres to tiår med smil, glede og glimt i øyet  som alltid har vært bandets leveregel.
Flere generasjoner i Norge er oppvokst med Infinity og enda turnerer de landet rundt og sprer glede og vekker gode minner,  «Dere er hele ungdomstiden min» sa nylig salg sjef i Glitter da Infinity snudde opp ned på årsfesten deres.

Gruppen Infinity, som består av Birgitte Moe og Kjell G. Henriksen, startet sitt samarbeid i 1997. De kom med debutsingelen “Happy”, som viste seg raskt å bli en sommerhit da den solgte intet mindre enn 11 000 kopier. Dette gjorde låta til årets mestselgende singel. “Feelin’ Good” og “Makin’ Out” ble de to neste singlene fra Infinity, som også fant veien til VG-lista.

Debutalbumet kom i 1999 og solgte over 40 000 kopier. www.happy-people.net ble en suksess, og albumet fikk se dagens lys i Japan, Finland og Beneluxlandene. Infinity var et turnèband, og gjorde over 70 konserter i bare 1999. Høydepunktet var likevel konserten de spilte på RanaRock i Finland, for over 30 000 hysteriske fans.

Rundt sommerstiden i 2000 kom singelen “Boys and Girls”, og var den første låta fra album nummer to. Singelen ble etterfulgt av en større Norgesturnè i regi av TV2.

På våren i 2001 ble Infinity tatt inn i varmen hos MTG Music og ga senere den sommeren ut låta “Sleeping My Day Away”. Dette var bandets første coverlåt, men ble en megahit, og toppet listene på blant annet det norske radioprogrammet Ti I Skuddet.

MTG Music slapp det andre albumet rundt oktober i 2001; Naked In The Rain.