JokR

Rapperen JokR  har drevet med musikk i flere år, men slo virkelig gjennom på nasjonalt nivå i 2013 med landeplagen ”Munndiaré”. Låta ble listet av NRK mP3 og fikk heftig rotasjon i en god periode. JokR gjorde seg i tillegg fortjent til en gullplate da låta nå nærmer seg  2,5 millioner avspilleringer på Spotify.

JokR har solid sceneerfaring etter over 150 konserter. Han har blant annet spredd god stemning på Månefestivalen, Glommafestivalen og Kullåsfestivalen. I tillegg har han vært på en omfattende norgesturné i god selskap med artister som Robin og Bugge, Katastrofe, Entady, Stian Thorbjørnsen og Josef Bamba. Han har også spilt på flere nevneverdige konsertscener som Rockefeller, Sentrum Scene, Blå og Båthusteateret hvor han varmet opp for Madcon.

Mannen bak joker´n er Remi Graarud fra Fredrikstad. Han finner inspirasjon i sine omgivelser, og rapper om det han har på hjertet. Remi har vært lidenskapelig opptatt av hiphop fra barndommen av, og begynte for alvor å rappe og skrive musikk i 16-årsalderen. Senere videreutviklet han sine musikalske ferdigheter da han studerte lyd og musikkproduksjon ved Noroff Instituttet i Fredrikstad.