Robin og Bugge

Robin og Bugge er en multi- platinaselgende pop-rap duo fra Manglerud i Oslo.

Duoen består av Robin Sharma (Robin Stones) og Thomas Bugge (Bugge Smalls). Det hele startet da de vant en lokal talentiade på Manglerud ungdomsklubb i 2005. I dag er barndomskompisene en av Norges mestselgende popgrupper!

Mars 2014 slapp de debutalbumet “ELAK”. Med dette albumet og radiohits som; Best når jeg er full, Fedrelandet, Elak Elak, Bongo Drum, Non Stop, Overlegen, Backpacker og Monster, har Robin og Bugge for alvor befestet sin posisjon som et av landets mest populære band. Noe som også viser seg i nærmere 30 MILLIONER streams på diverse streaming-tjenester, syv gull- og platina singler og utsolgte konserter landet rundt!

Gruppa har flere topplisteplasseringer på Spotify, iTunes og VG-lista topp 20. I 2014 ble gruppa offisielt en del av Oslos kulturarv, og ble hyllet av hjembyen sin ved at rådhuset i byen spilte monsterhiten «Elak Elak» fra klokketårnet, hver eneste dag, i et halvt år, utover hele Oslo Sentrum! Absurd, rørende og komisk på en gang, ifølge guttene selv.

Robin og Bugge er veldig disiplinerte til å være udisiplinerte når det kommer til valg av musikkstil. Duoens store styrke er nettopp det at de kan gjøre, og mestrer, alt fra kommersielle radiohits og poplåter til tradisjonell Hip hop. Selv med et kommersielt uttrykk dyrker de kvalitet og orginalitet gjennom teknisk god rap og vokalfremførelse, kreative tekster, sterke produksjoner og hjerneokkuperende refrenger. 

Gruppa er kjent for sine energiske og sjarmerende live-konserter, og har opp gjennom årene blitt en ekte publikumsfavoritt. Dette har resultert i over 300 konserter landet rundt! De har opptrådt på større scener som VG lista topp 20, Norway Cups åpningsshow, NRJ in the park, Verdens miljødag og på hovedscena på Norwegian Wood-festivalen.

«Duoen og deres faste makker, DJ Pumba, opptrådte uhyre proffesjonelt og jovialt. De lagde liv, fikk publikum med seg og ved flere anledninger opplevdes konserten like høylydt og rungende som en hver stadionkonsert.» Fremtid i Nord 

«Sjarmerende gjøglerap. Man ler både av og med dem, og det smitter over at de har det gøy når de lager låtene. De har en utvilsom teft for idiotisk fengende melodilinjer» – VG 

«Jubelen sto i taket. De hadde publikum i sin hule hånd, fra de entret scenen til salen på slutten kokte av yr danseglede.» – Nordstrands blad 

«…sørget for at en allerede bra konsert ble til en av de beste konsertene som noen gang har vært på Teten» – UngiVestby 

«Fedrelandet er et stort fyrverkeri av en låt og har selvfølgelig et supercatchy refreng i kjent Robin og Bugge-stil.» – Popmag 

«I tillegg til noen av landets mest dansbare sanger, følger som regel en like catchy musikkvideo. Den ferske ”Fedrelandet” er til å få gåsehud av.» – Lund-gruppen (Hamarmartn, Momarken, Landstreff Stavanger)