The Shitsez

The Shitsez er et energifullt elektropop- og rock-band med lekende tekster, fengende rytmer og masse energi, som det er vanskelig å ikke bli revet med av. Om du liker musikken til Go!, Team eller Black Kids, er musikken til The Shitsez også noe for deg.

Debutalbumet ”Taking out the trash” er fylt med elektropop drevet fram av de to karismatiske vokalistene Caroline Ingeberg og Jeanette M. Larsen.

The Shitsez er kjent for sine energiske liveopptredener, og bandet selv beskriver musikken sin som mentolfrisk cheerleader-rock-electroshoutrock, med en twist av hiphop og punk!

Bandet startet i 2008 og har siden den gang jobbet med albumet “Taking Out The Trash”, hvor singelen “Scout Boy” var listet på P3 våren 2010. De har spilt på bl.a. Hovefestivalen, SXSW Texsas (Dear god Norway. You are bananas), By:Larm, Club Øya, Quartfestivalen og Elverum festivalen. Etter en hårreisende konsert på et fullt John Dee 3. september 2010, følger bandet opp med Norgesturné booket av Artistpartner.

The Shitsez består av vokalistene Caroline Ingeberg og Jeanette M. Larsen, trommis Marcus Trana, gitar Svein Arne Egens og bassist Henning Svartrud.
 Produsentene som har vært involvert i prosessen er Thomas Eriksen, Geir Luedy, Peder Jørgensen, Erlend Fauske og The Shitsez.